Hines
Accueil
 

The refurbishment

Eurosquare is thus a truly urban development. It has a total floor area of 15,000 sq. m and has just been fully renovated so that it offers future occupiers with new space equipped to the latest environmental, safety and technological standard. The architectural firm Studios redesigned the entrance lobby, landings and common areas introducing a clean, streamlined contemporary feel.

The building promotes internal communication with a restaurant opening onto a wide patio, two terraces on upper floors and a modular space that can be fitted out as meeting rooms, conference facilities, reception rooms or showrooms, depending on the occupier’s needs. Finally the office floors, each offering almost 2,000 sq. m of space, provide flexible areas that are easy to fit out so as to maximise staff comfort.

The refurbishment involved improvements to the following.

  • The interior decoration of the ground floor (entrance hall, restaurant, cafeteria and patio)
  • Air conditioning, ventilation, heating and plumbing
  • Power and IT circuits
  • Building management system
  • The lift cabins
  • Partitions, plastering and paintwork
  • Suspended ceilings
  • Interior window frames and ironmongery
  • Hard and soft flexible floor coverings
  • Blinds (full audit and replacement)

When the renovation has been completed, the building will benefit from the equivalent of the THPE certificate and is aiming for the environmental label HQE® exploitation.

Treize cent treize mentions